Little Pumpkin
Little Pumpkin
Little Pumpkin
Little Pumpkin

Little Pumpkin

Verse kindervoeding aan huis geleverd. Dit is het concept van Little Pumpkin. Zo kan je er als ouder zeker van zijn dat jouw kind iedere maaltijd de juiste voedingswaarden en vitaminen binnen krijgt. Om het allemaal nog gemakkelijker te maken zorgden we ervoor dat je als ouder deze potjes gewoon online kan bestellen via een abonnementsformule. 1 x bestellen en iedere maand wordt de juiste hoeveelheid babyvoeding geleverd. Ouders kunnen zelfs hun gewenste levermoment kiezen.

Ook hebben we hier een nieuwsbrief in geïmplementeerd waarop ouders zich kunnen inschrijven. Door het achterlaten van de geboortedatum van hun kind kunnen ze zelfs een leuke verrassing krijgen met hun verjaardag.

Na de succesvolle lancering van deze website kwam de kerstperiode er aan. Tijd om een extra product toe te voegen aan de website dus. Op de website kunnen nu ook gepersonaliseerde cadeaubonnen gekocht worden. Klanten kunnen een bedrag kiezen, een boodschap op de cadeaubon schrijven en deze zo versturen naar de persoon die ze willeen verrassen.

www.littlepumpkin.be

Klant:

Little Pumpkin

Datum:

23 september 2020

Delen: