Onze strategie

Jouw noden staan centraal

Jouw noden staan bij ons op één. Of het nu gaat over een website of een marketing campagne, wij starten graag met een duidelijke strategie!

In verschillende fasen doorlopen we samen je project. Zo zetten we jouw ideeën om in een geweldig eindproduct.

seo optimalisatie
De verschillende fasen?

Ontdek ze hier

01
verkennend gesprek

Voorstellingsfase: verkennend gesprek

In het eerste gesprek staat jouw verhaal centraal. Zo bepalen we je noden en de grootte van het project. Een website? Een webshop? Hosting en onderhoud? Het kan allemaal
02
laten maken mellow webdesign

Prijsfase: de offerte

Een week na het eerste gesprek ontvang je onze offerte. Moet het een en ander worden aangepast? Laat het ons dan zeker weten. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en het projectvoorstel aan te passen waar nodig.

03
laten maken mellow webdesign

Ontdekkingsfase: diepgaand gesprek

Ging je akkoord met de offerte? Dan plannen we een tweede gesprek in. Nu nemen we je onderneming en je doelpubliek onder de loep. Brachten we alles in kaart? Top! Nu kunnen we aan de slag. Op weg naar succes!

04
verkennend gesprek

Projectfase: design

We leveren altijd eerst het design of prototype af. Daar geef je alvast je feedback over. Zo weten we of we op goede weg zijn of dat er toch het een en ander moet worden aangepast.

05
laten maken mellow webdesign

Aanleverfase: het eindproduct

Met jouw feedback sleutelen we verder aan het design tot we een volwaardig eindproduct hebben. Testen op verschillende platformen en browsers? Ook dat nemen we voor onze rekening! Dan breekt het grote moment aan: we presenteren je het finale resultaat.

06
laten maken mellow webdesign

After project-fase en voortdurende verbetering: doorlopende support

Wil je ook ná het project de nodige ondersteuning? Alles zeker op rolletjes blijft lopen? Dat kan! Wij bieden verdere, cruciale technische ondersteuning zoals het onderhouden en het up-to-date houden van je website of -shop.

Website maken Brasschaat
Vraag vrijblijvend een offerte aan

De eerste stap naar jouw nieuwe website