Vaak gestelde vragen over websites en webshops

Om onze klanten volledig te kunnen helpen met hun digitaal idee bieden wij een volledig oplossing aan en werken we samen met verschillende bedrijven. Zodat ze altijd maar één aanspreekpunt hebben en ze zich kunnen focussen op hun onderneming.

Voor een standaard website schatten we meestal een doorlooptijd tussen de 2 tot 3 maand. Buiten de tijd die we zelf nodig hebben om een site te maken, kan de duur varieren door aanleveren van content, feedback en andere zaken.

Voor meer geavanceerdere website kan je toch al snel rekenen op een project duur van 6 maanden. De redenen hiervoor is omdat er eerst een compleet design proces aan te pas komt alvorens de development fase kan beginnen.

Wij werken steeds met een voorschot van 25%.  Hoe de betaling nadien verloopt staat niet vast en kunnen we flexibel mee omgaan. 

De betaling zou dan bijvoorbeeld per maand kunnen, per kwartaal of alles ineens.

Dit kunnen we zeker. Iedere website WordPress of geen WordPress kunnen we onderhouden. Contacteer ons gerust zodat wij samen met jouw naar jouw website en de techniek erachter kunnen kijken.

Zelf zijn wij helaas geen copy writers. We werken al een geluk wel samen met copy writers, deze helpen jou maar al te graag met het schrijven van content voor jouw website.

Zelf zijn wij helaas geen fotografen. We werken al een geluk wel samen met enkele fotografen, deze helpen jou maar al te graag om jouw website van de mooiste foto’s te voorzien.

Iedere website is anders waardoor iedere website ook andere technieken en frameworks nodig heeft. Voor de meeste websites voldoet WordPress zeker. Maar indien je een webapplicatie wenst dan moeten we uiteraard naar andere frameworks kijken.

Alle basiszaken rond jouw website (domeinnaam, e-mail adressen,…) kunnen wij overnemen. Ook de inhoud van een bestaande website nemen wij met veel plezier over in het nieuwe design. Gaat het om een heel uitgebreide website of een webshop, vraag zeker ook naar de mogelijkheden.

We houden er niet van om onze klanten te beperken. Het staat je volledig vrij om zoveel pagina’s in jouw website aan te maken als je zelf wil. Alle benodigdheden (opmaak, structuur,…) zijn voorzien om dit op een gebruiksvriendelijke manier te doen.

Website maken Brasschaat
Get in Touch

De eerste stap naar jouw nieuwe website