laten maken mellow webdesign
laten maken mellow webdesign
laten maken mellow webdesign
laten maken mellow webdesign

Kompas by Dorien

Reeds bestaande websites in een nieuw jasje steken. Ook dat is iets waarvoor je bij ons terecht kan. En dat is exact wat Kompas by Dorien nodig had. In haar website zaten de basisfunctionaliteiten, maar ze zocht een manier om haar site en zaak naar het volgende niveau te brengen.

In samenwerking met Arteau Design hebben we de website geanalyseerd en herwerkt in een aantal stappen.

  1.  Stap 1 was het toevoegen van enkele functionaliteiten zodat Dorien reeds kon beginnen met het verkopen van haar diensten op haar website en het verzamelen van leads via mailchimp.
  2. Tijdens stap 2 begonnen we aan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl die binnen de stijl van de originele branding paste maar met toch dat tikkeltje extra en de focus op gebruiksvriendelijkheid.
  3. Stap 3 was het ontwikkelen van de gemaakte ontwerpen in een nieuwe website die we daarna online gezet hebben.

Omdat ze ook van domeinnaam veranderde hebben we de oude domeinnaam laten doorlinken naar de nieuwe. Zo komen klanten die Kompas by Dorien reeds kenden als Kcompas gewoon op de juiste site terecht.

Neem zeker een kijkje op: www.kompasbydorien.be

Klant:

Kompas by Dorien

Datum:

14 Mei 2022

Delen:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Jouw identiteit en visie  vertalen naar je website of webshop. Zodat je klanten op een boeiende en duidelijke manier te weten komen wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen.