mobiel responsive webdesign
laten maken mellow webdesign
laten maken mellow webdesign
mobiel responsive webdesign

Art-Wod

Art Wod biedt teken en schilderlessen aan via een abonnementenformule. Gebruikers krijgen iedere week nieuwe tutorials waarmee ze hun techniek kunnen verbeteren. 

Na een tijdje een zelfgemaakte website te hebben gehad was het voor hen tijd voor iets nieuws. Wij hebben hun website een nieuwe look & feel gegeven. Ook hebben we een dashboard toegevoegd aan de website. Op deze manier vinden gebruikers hun weg gemakkelijker doorheen de website. Het is heel belangrijk om je website zo gebruiksvriendelijk te maken.

Daarnaast is er ook een connectie met discord opgezet. Dit is een digitaal platform voor het creëren van virtuele gemeenschappen. Nieuwe klanten worden automatisch toegevoegd aan de community en krijgen direct de juiste rol. 

Tot slot hebben we ook een leerplatform ontworpen waarop gebruikers los van het huidige aanbod bijkomende opleidingen kunnen aankopen. 

Neem zeker eens een kijkje op www.artwod.com

Klant:

Art-Wod

Datum:

28 April 2021

Delen:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Jouw identiteit en visie  vertalen naar je website of webshop. Zodat je klanten op een boeiende en duidelijke manier te weten komen wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen.