Waarom een goede webshop onmisbaar is?

In een wereld van verandering is digitale aanwezigheid onmisbaar!

Een webshop is vaak toch de plek waar potentiële klanten aankopen dienen te doen.  Het loont daarom om jouw webshop volledig rond de noden en behoeften van jouw doelgroep te bouwen. 

Daarom is het ook beter om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde onderneming. Zo zorg je ervoor dat jouw webshop opvalt, antwoorden geeft op de vragen van jouw doelgroep en ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Zodat klanten zonder moeite een aankoop kunnen doen.

 

Get in Touch

Vraag snel een offerte aan

Neem een vliegende start met Mellow

Van voortraject tot optimalisatie. Wij helpen je graag verder. 

Onze aanpak

Ontdek hier hoe wij jouw traject aanpakken, waar we voor staan en hoe we van jouw project een succes maken. 

Analyse van jouw doelgroep

Jouw klant staat steeds centraal. Het is tenslotte de eindgebruiker van de webshop. We  beginnen dus steeds met een voortraject waarin we een duidelijk beeld vormen van jouw ideale klant en zijn noden en behoeftes. Dit vormt de basis voor het verdere verloop van het project.

Conversie als basis van de website

We ontwerpen steeds met duidelijkheid en conversiegraad als startpunten. Dit is waar een webshop voor dient. Een webshop die niet meteen duidelijk is zal potentiële klanten verliezen. 

Transparantie en communicatie

Dit zijn 2 zaken die in een succesvolle samenwerking niet kunnen ontbreken. We willen dat onze klanten over voldoende informatie beschikken op keuzes te maken. Dit door een duidelijk overzicht van de mogelijke oplossingen voor een probleem te geven. 

Continu optimaliseren

Na de lancering van jouw webshop stopt het niet. Een webshop kan buiten onderhoud ook een regelmatige analyse gebruiken. Wordt de webshop wel gebruikt zoals we willen en zijn er mogelijke optimalisaties? Een blijvende vraag die iedere onderneming zich dient te stellen.

Begeleiden

De wereld van IT is niet altijd even duidelijk. Wat is er mogelijk met een website, wat is de prioriteit en wat kan er in de toekomst gedaan worden om uit te breiden? Ook na het maken van de webshop staan wij voor jullie klaar met antwoorden op deze vragen.

Flexibiliteit

Werken met een klein team heeft veel voordelen. Zo kunnen we gemakkelijk schakelen moesten er zaken aangepast worden.  Minder werknemers tijdens de communicatie verminderd ook het aantal misverstanden. 

Een professionele webshop met aandacht voor de eindgebruiker

Een webshop gericht op jouw klanten, maar die je ook vlot kan onderhouden en uitbreiden? Wij helpen jou graag verder

Mellow webdesign maakt jouw website
Onze diensten

Totaal pakket voor jouw onderneming

Wij nemen jou het werk uit handen door één aanspreekpunt te zijn voor de verschillende zaken die nodig zijn voor een website online te hebben. Zo heb jij altijd garantie op een professionele website. 

website laten maken
Get in Touch

De eerste stap naar jouw nieuwe webshop